Montagna Lunga

Interieur ontwerp, grafisch ontwerp en kunst
Samen sterk. Daarvan zijn Jaak Langenberg en Brigitte Vanzonhoven al meer dan twintig jaar overtuigd. Jaak als interieurontwerper en Brigitte als grafisch vormgeefster.
Jaak en Brigitte: het is een combinatie die u inspireert. De mix van interieurontwerp en grafische vormgeving mondt uit in fantastische resultaten. Kleuren en materialen kiest Montagna Lunga met passie en gevoel. Daarbij gaan Jaak en Brigitte nooit voor de gemakkelijkste oplossing. Zij houden alles tegen het licht tot ze belanden bij de juiste keuze. Uw keuze.
Want uw wensen respecteren, dat is voor Jaak en Brigitte een grondbeginsel.

De formule klopt
Particulieren en bedrijven. Jong en oud. Trendy en klassiek. Montagna Lunga werkt voor een breed publiek.  Heeft het raar genoeg in een tijd van social media overspoelingen van mond tot mond reclame. The Oldfashion way. Ook u voelt zich er meteen thuis. En komt meestal meermaals terug – net als de andere klanten van Montagna Lunga.

Vanwaar dat succes? Leefbaarheid en functionaliteit, samen in een mooi ontwerp: dát is de formule van Montagna Lunga. Of om het met de woorden van Jaak en Brigitte te zeggen: “Het moet kloppen!” En dat geldt voor zowel een interieur ontwerp als een grafisch ontwerp.

Een prijswinnend interieur
Rekent u op Montagna Lunga? Dan steunt u op een ‘prijsbeest’. Het bureau staat geregeld in toonaangevende publicaties uit binnen- en buitenland. Het was al meerdere keren finalist voor de Andrew Martin International Interior Design Review, dé internationale ontwerpersbijbel. En het won in 2010 de prestigieuze IDFX-award in Londen voor de inrichting van een appartement in ... Houthalen.

Projecten op de site
Wij hopen dat u geniet van onze reportage's hier op deze site. 
Onze oude site is ook nog actief. We zijn sentimentele ontwerpers en kunnen er geen afscheid van nemen. ;-)
Jullie komen er via de link "Elvis has left the Building"

Scroll naar beneden